Centralt hotell med laddbox för elbil

Fler och fler hotell erbjuder nu sina gäster att ladda elbilen när de bor på hotellet. I centrala Göteborg är det relativt få hotell som har egna parkeringar som man som gäst kan boka innan ankomst. Ett hotell som ligger väldigt centralt och har några få egna parkeringar utanför hotellet är Hotell Lorensberg.

Hotellet ligger supernära Liseberg, Scandinavium, Ullevi, Lorensbergsteatern och Götaplatsen. De har 9 bokningsbara parkeringsplatser precis utanför hotellet, varav två är utrustade med laddbox så att du kan ladda din elbil. Eftersom det är ett begränsat antal platser är det viktigt att boka plats samtidigt som du bokar rummet.

Vid bokning av parkeringsplats med laddningsstolpe tillkommer en extrakostnad på 150 kr/natt utöver den vanliga parkeringsavgiften 250 kr/natt.

Om hotellets parkeringar är fullbokade har man nära till laddning på Hedens parkeringsplats på Engelbrektsgatan eller Lorensbergs p-hus. På taket av P-huset på Gösta Rahmns gatan hittar man också laddplatser för elbil.

Inga kommentarer: